Vi vann :D

hejhej!

idag vann klassen mot Hillekskolan med 5-3, grattis till oss :D  Det var trångt och skrikit, men vi får en litenbelöning , på onsdag blir det slutspel, i spångahallen på konstgräs + att vi spelar 7-manna :D  Det ska bli super duper kul!
just nu sitter jag och pluggar till so provet om afrika imrn. Hopaps att det kommer gå bra, jag känner mig rätt säker :)  jag och lina sitter även och pratar om lite småsaker :P

Lite twilight-news från christina:

Caius är hittad :P  Jag tycker att han är bra.
Känner igen honom, men kommer inte på vart jag sett honom:P



vad tycker du?

/annis

trööött

Hejhej!

förlåt om min stavning blir konstig ny, men jag orkar inte ändra och jag är så himla trött så det smälelr om det. vi vann alla våra matcher, ochdärmed hela cupen. :D Vi mötte tyresö i finalen, där det blev 4-1. Efter en hel dag, med bara fotboll fram till halv nio var mina ben helt bedövade. efter det åkte jag hem till jenny och dushade fort i ett badrum som var helt  släckt ( earth hour) det var bara små ljus tända ;) sen hade vi jättemys med te och mackor och vi skrattade jätte mkt ^^ Sedan var vi lite barnsliga, vi låg och kolalde på anki och pytte och skrattade tills vi somnade :)

idag, söndag, vaknade vi nio, men det blev tio eftersom det har blivit sommartid och vi åt en god frukost. sedan kom christina M, johanna och frida (julia kunde inte :()  och vi hade så himla kul vi gjorde parodi av twilight med jennys videokamera och det blev väligt bra *host*  Nää, men det var jätte roligt att spela in.
sedan åkte frida och christina och jag jenny och johanna spelar lite spel, innan vi oxå åker hemmåt.

/annis
'

Cup

hejhej!

idag är det cup i upplands väsby och vi åker ditt med ett superlag!  det känns som om vi kan vinna allt, och det hoppas jag :D efter cupen ska jag hem till Jenny och sova där, för mamma och Pappa ska till Gotland och kolla på huset ;)  Jag hoppas att vi köper det!

CHRISTINA (W) KOMEMR DEN 17 JUNI! :D  så jag hinner träffa henne innan jag åker till Ängsholmen den 22!  äntligen!  :)  ganska kul att vara sytrarn och aldrig träffats :P  Men vi ska ha en twilightsleepover ;)


på söndag skulle vi (jag, jenny, christina, julia , frida och johanna) varit med varandra, men johanna är sjuk, så vi blir bara fem. men det blir nog bra ändå, vi ska göra ngt allihopa ngn annan gång när alla kan och är friska :)

/annis

jag, malin och clara i somras hemma hos emma :)

BÄSTA NEW MOON TRALIER

Hejhej!


kollade på christinas blogg och jag håller med henne till 100%. Hon har hittat den bästa New moon fanmade trailern!   Den är så otroligt bra!  så här kommer den :)



vad tycker ni?

/annis

Lina saknar dig <3

hejhej!

lina nordh älskade vän, varför byter du skola?  jag fick två år med dig, och jag kommer sakna det så otroligt mkt, lova att vi håller kontakten!  för du är en av dem som alltid ställt upp och stöttat, och våra tider i femman, guud vad bra vi hade det. våra tjejkvällar, gud, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
du kommer alltid finnas i mitt <3.  jag älskar dig!



/annis

FREEEEDOM!

hejhej!

jag och Frida fick sluta  EN TIMME före alla andra och vi får dessutom sov morgon till halv tio och alla andra börjar runt 8.10-8.40   lyxigt värre asså 8)  Vi sprang runt och spela luftgitarr medan vi sjöng låten Freedom ;)   najsigt ^^
Det blir ett kort inlägg, ville bara berätta det :D  ska på fotbollsträning nu ;)

/annis

kraaaaaaaaaaaam :)  


Citat

Hejhej! :)
Vi håller på med författararbetet och vi ska välja ut ett händelsecitat ur boken. Jag läser ljudet av ditt hjärta och jag har valt citatet när Edward friar :D

"Åh, nej", gnällde jag när han sjönk ner på ena knäet.

"Uppför dig", Muttrade han.

Jag drog ett djupt andetag.

"Isabella Swan?" Han tittade upp på mig genom sina orimligt långa ögonfransar med mjuka, men ändå glödande gyllene ögon. "Jag lovar att älska dig varje dag i all evighet. Vill du gifta dig med mig?"

Det var många saker jag ville säga - flera av dem var inte alls trevliga, medan andra var motbjudande sentimentala och romantiska på ett sätt han nog inte kunde drömma om att jag var kapabel att känna. Men istället för att förödmjuka mig själv genom att säga någon av dem, viskade jag bara: "Ja."

"Tack." Han tog min vänstra hand och kysste alla mina fingertoppar innan han slutligen kysste ringen som nu var min."


hihi :)   Nu är jag klar med den, så jag behöver inte tänka mer på det.

/annis

en bild från tjejkvällen :)


CW och CM

hejhej!

jag har märkt en grej. eller jag vet inte om det är så för er men jag tänkte iaf.
det finns ju två christina. Christina i min klass som är en av dem jag har den nya bloggen med, och så finns det ju min twilightsyster Christina. Och för att göra allt lite enklare för er ska jag skriva Christina W, som är min twilightsyster och Christina M till hon i vår klass :)


Christina W :)



och Christina M :)
(Christina är hon med mössa och det är jag som sitter på hennes rygg^^)


/annis

ny blogg

hejhej!

jag, frida, julia, jenny, christina och johanna har skaffat en blogg tsm. jag ska inte sluta skriva här, men bara så ni vet ;) Klicka här för att komma till den. Kommentera och läs så ofta ni kan :)
jag har precis kommit hem från dansen, och idag kom vi två timmar för tidigt eftersom vi slutade tjugo i två, vi hade väldigt roligt innan ^^  mer kan inte avslöjas :P lite nya steg fick vi att öva på, och det blir läxa tills nästa vecka.
just nu sitter jag och chattar med mina bloggare Frida, Julia och Jenny. jenny håller på att skaffa lite musik till bloggen;) och nu loggade christina in ^^

nä, nu ska jag snart äta ;)
/annis

här sitter jag på christinas rygg uppe i ett träd :P  Lääskigt!


Skola

hejhej!

jag sitter i skolan och vi fixar inför våra utvecklingssamtal, men jag är klar, så jag får göra vad jag vill :) Har varit väldigt kul idag, på rasterna har vi varit ute i solen och vi har tagit kort. Jag, Jenny, Julia, Frida, Christina och Johanna ska göra en blogg tillsammans och jag och jenny ska få fixa designen :)  Eftersom vi slutar nästan två timmar tidigare så ska vi åka till dansen tidigare och fixa lite med bloggen ;)

Jag hittade en video på christinas blogg,
det går lite hett till mellan Victoria och James ;)



/annis

Rolig "historia"

hejhej!

Frida sa nyss en sak som fick mig att skratta jättemkt ^^

Jag är en talrik person, jag gafflar inte och
jag hamnar aldrig i knivigasituationer.
Är det glasklart?

HAHAHAHAHAHAH XD
fattar ni ? ^^

/annis

ont i huvudet

hejhej!

guud va skön skoldag!
jag hade jätte ont i huvudet, så jag hade inte fotboll och stannade hemma till halv tio ungefär. efter det väntade bara två lektioner och det var en väldigt lång bild lektion och musik. sen slutade vi klockan två :)  Jätte skönt! det blev ingen måndag med tjejerna idag, var tvungen att vila hemma eftersom jag fortfarande hade ont i huvudet. :/ det får nog bli på fredag istället .

nu har jag fortfarande ont i huvudet och dessutom brist på vätska i min kropp, så jag måste dricka flera liter vatten.
just nu sitter jag och chattar med christina och väntar på jenny :) 

förresten. idag tittade jag på flightplan, en ganska bra men läskig/hemsk film och kom att tänka på att jag såg den första gången med max, oscar och sanna. kom till den hemskaste delen och jag ville inte titta vidare, allt blev mkt läskigare när man inte hade max brevid sig. ^^

/annis





killar .... -.-

hejhej!

jag är riktigt förbannad!!
killar kan verkligen vara för mkt ibland -.-
ska inte gå in på detaljer Christina men jag finns här gmn <33

/annis

den kille som dumpar denna tjej,
för ngn så idiotisk annan idiot vet faan inte vad han gör.


sjuk :/

hejhej!

igår var jag på tjejkväll och vi hade väldigt roligt. men ngt hände och jag mådde väldigt illa. jag kräktes och åkte hem vid halv två på natten. nu mår jag rätt bra, men jag är väldigt yr. hoppas att jag blir bättre snart :)  idag skulle jag spelat fotboll och badat hemma hos elin p med fotbollslaget, men det blev ju inte så. Men vi vann matchen med 2-1.   nu har vi precis tittat på robinson och jag vill att Christina elr jenny ska logga in på msn för det hände en liten kul grej idag :P  det är nog bara dom som fattar ^^ .

bloggar mer imrn :)

/annis


Vår :)

hejhej!

ätnligen är det vår :)



/annis

After The break of Dawn

hejhej :)

nu är jag klar med Så länge vi båda andas. och jag grät och grät från och med att Vultori kommit till ängen till slutet. Nu är det dags för mig att börja på christinas berättelse som är en fortsättning och den heter After the break of Dawn. Jag har inte läst klart den, men känner jag till christina bra så är den säkert toppen ;)  Nu har vi börjat spela fotboll på rasterna och gud vad kul det är! i <3 fotboll. på tal om fotboll, jag har varit på fotbollsträning nyss och fick reda på att efter matchen mot hammarby på lördag ska vi hem till EP ( elin ) och bada , super :D

Imorgon är det tjejkväll, ska bli super kul :D
Just nu är min kusin här och hon sitter och pluggar lite franska glosor.
lyssna på denna video, den äger så himla mkt!  det är Supermassvie black hole med Muse live och jaa... den är verkligen bra, så tar er tid att lyssna.



har ni problem med videon, kolla här.

/annis

The wolf pack

hejhej!

de här personerna ska bli våra vargar.




Från vänster längst ner:

Alex Meraz - Paul

Tinsel Korey - Emily Young

Chaske Spencer - Sam Uley

Taylor Lautner - Jacob Black

Tyson Houseman - Quil Ateara

Bronson Pelletier - Jared

Kiowa Gordon - Embry Call


/annis


Testar

hejhej!

jag ska testa en ny header ett tag. :)
Vad tkr ni om den?

/annis

EDWARD <3

Hejhej! :D

Idag säger vi alla grattis,
för det är nämnligen så att ... EDWARD har namnsdag :D



/annis

godnatt

hejhej!

nu är det dags att gå och sova. Men ska såklart läsa först :)



massa kramar och godnatt
/annis

Fel

hejhej!

i mitt förra collage så blev en bild lite fel.
det var en bild som egentligen inte sitta där.
 så därför sätter jag nu in den rätta.



och här i fullstorlek:
http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1594115

/annis

Älska oss!

hejhej!

jag har gjort ett collage från dagen.



klicka på länken under så får du full storlek.

http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1594115

/annis

måndagar <3

hejhej!

guuh, va jag älskar måndagar. inte för att det är bra i skolan eller så, men efter skolan har vi en liten ritual, eller vad det heter ^^ Jag, Jenny, Johanna och Mathilda är alltid med varandra. (om ingen är sjuk eller påkörd av en buss xD ) vi flummar oss hur mkt som helst och vi kan skratta åt inget. det var hur som helst jätte kul idag. vi hade tänkt gå hem till mig men pappa var sjuk, så det blev inte så, istället gick vi hem till mathilda.
vi tog massa foton och här kommer några :)























ett bild inlägg kan man väl säga :)
Tjejer, jag älskar er sjukt mkt. you're my world. 

/massa kramar annis


Svar på kommentar

Hejhej!

jag tänkte svara på din kommentar igen mårtensson ^^
Jaa, vi vet en låt som troligtvis ska vara med i filmen, iaf på sountracket.
den heter Need och sjunger gör Hana Pestle.
låten är verkligen jättebra, så er tid att lyssna på den.


  

/annis

Match mot P96

hejhej!

imorse spelade vi match mot Sollentuna P96... OCH VI VANN :D  med 3-0 ;) vi spelade 3x15 minuter och i "tredje halvleken" fick Sanna och Karro hoppa över till killarnas lag eftersom de inte hade så många avbytare. Nu, eller snart, ska jag åka och kolla när min syrra spelar match i Upplands väsby.

Jag kommer inte höra ngt från christina förän på onsdag, men hennes blogg är fortfarande i full gång. emma ( twilightsyster <3 ) gästbloggar tills hon är tillbaka :)



/annis

Grattis till Kellan!

Hejhej!

idag fyller våran underbara Kellan Lutz ( emmett cullen ) 24 år :D
Grattis till honom! :) <33



/anniis

Melodifestivalen

hejhej!

Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. jag hejade faktiskt inte på någon speciellt mkt, jag tyckte inte att hon som vann var dålig men hon var inte bra heller. Aja, ugglas vann ju iaf inte ^^ men om jag måste välja skulle jag nog hejat på Måns.
Vann gjorde för er som inte kollade Malena Erman med låten La voix.



/annis

Svar på kommentar

hejhej!

Jag tänkte svara på din kommentar där under mårtensson. ;)
Nej, låten kommer nog troligtvis inte vara med i filmen.
det är bara en låt som de satt ihop med en video för att den passar.

/annis


gjorde en liten bild på www.picnik.com :)


New Moon - goodbye

hejhej!

det var väl typsikt. vi ska få gäster senare och nu har jag sminkat mig så hittar jag denna video. typsikt, men det är verkligen en fin låt.  Låten heter tears of an angel av Ryan Dan .

ENJOY



om videon inte funkar kan du klicka här.

/annis

så länge vi båda andas

hejsvejs!

är på sida 391 i världens bästa bok :D rubriken säger väl allt :P 
OM DU INTE LÄST BOKEN, LÄS INTE DETTA!

Jag fick seriöst DAMP när bella fick reda på att jake hade präglats på renesmee. jag fick lust att göra precis som bella, bara skrika åt honom och hoppa på honom. jag skulle känt precis samma sak som henne, hatar jake just nu :P  och sen när han utsätter bella för massa smärta när han bjudit in charlie utan att fråga cullens om det va ok. men ska nog fortsätta nu ^^.

Här kan du börja läsa igen om du inte kunde läsa det över :P

Joo förresten det där med författarjobbet, nu läser jag ju så länge vi båda andas oxå så jag fuskar lite :P men jag ville verkligen  ha stephenie, hon är en sån otroligt bra författare.

/annis


författarjobb vt 09

hejhej!

alla kanske inte förstår vad jag menar med författarjobb när jag skriver om det på bloggen. tänkte att jag skulle förklara det lite :)
Under vårterminen kommer vi bara ha en enda läxa. (författarjobbet). Man ska välja ut två böcker man inte läst. i detta fall har jag valt Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas av Stephenie Meyer (ofc). jag fuskar lite för jag har läst ljudet av ditt hjärta, men men ... :P
Sen får vi uppgifter för varje vecka. det är oftast att vi ska läsa minst en timme och ngt mer. Denna vecka är det: 1. Läs minst 3x20 minuter i din första bok (Ljudet av ditt hjärta). 2. Välj ut en person ut boken och beskriv den så detaljerat som möjligt. vad har personen för betydelse för boken... mm. Jag ska nog ta Charlie!  Näe skojja ^^ det blir nog Edward ;D Nästa vecka är det oxå att vi ska läsa 3x20 minuter men då kanske vi ska skriva om en speciell händelse. Det blir svårare och svårare uppgifter, men det är så kul :)

/annis

 


Mitt älskade lag

hejhej!

idag hade vi match mot Boo. och vi vann :) för första gången mot dem med 4-1.  jag stod målvakt och är ganska nöjd över mig själv. Jag är faktiskt riktigt glad, över resultatet men oxå för hela mitt lag. Även om vi är mitt i matchen och jag räddar och ni säger lite snabbt "Bra räddat Anna" och sen fukoserar på matchen igen så betyder det så otroligt mycket. det är ngt av det som får mig att rädda nästa boll, för då är det ni som fått mig att tro på mig själv.
Och efter matchen. herregud, jag blir så glad av alla era kommentarer som "anna du är bara bäst i målet!" "Asså anna du är så bäst!" "Faan vilken match du gjorde Anna!" jag blir så otroligt glad och det följer med till nästa match och det gör att jag tror på mig själv.  Hade jag inte fått höra era kommentarer hade jag inte varit lika säker på mig som jag  är nu.   I LOVE YOU! <3 :D

på söndag blir det träningsmatch mot sollentuna fotboll P96. ska bli kul eftersom många killar i vår klass spelar där. Hoppas att vi slår dem ;)

nu ska jag fortsätta på min sv läxa. Imrn ska jag förklara den för den är riktigt kul. det betyder nämnligen att jag får läsa mina favorit böcker, the twilight saga. :) men jag ska förklara det imrn ;)

/annis


Underbar dag

hejhej!

min dag har varit helt perfekt. Kunde nog inte blivit bättre ^^ Jag kom till skolan och det första jag fick se var en otroligt fin person som jag så gärna vill ha igen. Dagen började ju såklart bra då :)  Den fortsatte som vanligt, läste Så länge vi båda andas. Hade studietid och fick se personen igen ^^ Matteprovet gick faktiskt bra, och sen blir det lunch. Jag får Jenny och Johanna må illa genom att hälla mjölken i mitt glas på ketchupen. Satt och tänkte på annat :P På lunch rasten gick jag, jenny, johanna, christina, julia, frida, tamia och vår nya tjej i klassen hanna ut i kramsnön och bröt lite mot reglerna genom att ha ett super roligt snöbollskrig :) vi byggde upp murar (bild kommer) vår blev hög och vi var "snögubbe teamet" för vi satte upp små snögubbar på våra "torn". Jenny, Tamia, Johanna och Hanna var i ett lag och så jag christina och ekholmarna. Vi hade superkul, men en lärare fick syn på oss så vi sprang jätte fort därifrån och bara tjöt av skratt. ^^

efter skolan åkte jag mathilda jenny och johanna till stinsen. och vi hade förstås jätte kul där oxå ^^  och nu, varning för otroligt heta bilder :P







men nu är det lite läxor som gäller.
Så hej från mig så skriver jag mer senare eller imrn :)

/annis

Hero

hejhej!

christina har gett mig en jätte  bra video. Hero med Enrique Iglesias.
det här är inte den bästa versionen, men den bästa jag hitta :)

Enjoooy!

 

/anniis

ansträngnings astma

hejhej!

bloggen har stått lite stilla, förlåt :)  Igår så var jenny och johanna här och vi skrattade på oss som vanligt. några väldigt roliga videosar blev det oxå :)
Idag hade vi match mot stocksund med klassen. Vi vann med poängen tror jag. Och jag känner verkligen att jag är en oturmänniska nu. Detta hände:
Vi hade vår sista match och jag stod i mål. Ungefär två eller en minut kvar av matchen så får jag svårt att andas... Igen. Det blir värre och värre som förra gången och Erik kommer och ringer min pappa. Jag får låna lite av Fridas astmamedecin, som hjälper lite. Pappa kommer och vi kör in till karolinska sjukhuset. En läkare säger att det kan vara ansträngnings astma. och anstänger mig, jaa det gör jag ju ganska ofta eftersom jag har fotboll 3-5 gånger i veckan.  så nu ska vi köpa en medecin. :/

idag när mamma kommer hem kommer hon med böckerna :D
Jag fick låna eclipse av jenny nu och jag ska börja läsa inför våran läxa. Jag har inte berättat vad vi har för arbete nu, men ska ägna ngt inlägg till det :) Det är hur kul som helst!

/annis


twilight i bra grafik

Hejhej!

jag har hittat twilight i jättebra grafik. man ser allt så mkt tydligare i den och det blev så mkt roligare att kolla. Imrn är det skola igen. Ska inte vara med på fotbollen p.g.a hälskadan.  lääängtar tills på tisdag, då är böckerna miina :D  jenny, christina och ekholmarna har varit i stinsen och köpt dem. Ska läsa skiiit fort så att jag kan börja på Christinas After The Break of Dawn :)

trummläxa till imrn. Måste öva lite på den.

/annis

ÖVERLYCKLIG :D

hejhej!

det blev inte att vi åkte och köpte böckerna om jag kunde drömma, när jag hör din röst, ljudet av ditt hjärta och så länge vi båda andas. ISTÄLLET så beställde vi dem på nätet. hela månadspengen ryckte, men vad gör det ? :D
Jag får dem troligtvis på tisdag. Och lyckosten Jenny får dem om några minuter. :P

så på tisdag är alla böcker MINA >:D

/annis

   


Segrare med sträckt häl

hejhej!

vi vann matchen med 2-1 men oturen kom till mig igen. Jag sträckte hälen ungefär efter 10 minuter och kunde inte spela mer. vi har även match imrn mot AIK och min tränare sa att jag skulle hoppa över matchen och vila hälen. jag får väl bara gilla läget ...

Och jag hörde från christina att så länge vi båda andas redan börjar säljas. och jag ska till stinsen idag och köpa de andra böckerna som jag sa, så jag ska hålla ögonen öppna. Hoppas att jag hittar den.

nu sitter jag och dricker te och vilar min häl och hoppas att det blir bättre snart.

/annis

här är en intervju med kristen stewart. den är värd att läsa tkr jag ;)


sollentuna fotboll - värtan

hejhej!

idag ska vi spela mot värtan. hoppas att det kommer gå som alla andra gånger vi mött dem. Men nu är de väl väldigt revansch sugna efter tre/fyra förluster.  så önska oss lycka till :)
jag skriver senare om resultatet och vad jag ska hitta på idag. jag tror att jag ska till stinsen och köpa om jag kunde drömma, när jag hör din röst och ljudet av ditt hjärta. och på torsdag blir det så länge vi båda andas :)

/annis

   



video

hejsvejs!

 idag har youtube bestämt sig för att fungera så jafg passar på att hitta lite videos. här är en bakom scenerna video med intervjuer med casten och ett & annat ord från regisören och våran egen Stephenie Meyer.   Enjoy :)



/annis

otur :(

hejhej!

ni kanske undrar vad jag gör hemma när jag ska sitta på en buss till romme. men igår var jag på träning och jag fick svårt att andas. det blev värre och värre sen fick jag gå in med vår tränare (läkare) till ngt rum. så fick jag ta lite av Elins astma medecin. det blev lite bättre men vi åkte in till karolinska sjukhus. Och till vilken hjälp? Vi var de ända som satt och vänta där men de hade inte tid . så efter 45 minuter blev jag skit sur så vi gick. så, idag måste jag vara hemma för att vila och jag är inte på humör. vaaaaaarfööör skulle det hända just igår, precis innan romme resan -.-    christina slutar fem i två idag, det är till lite hjälp. :)  nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra ...

gjorde ett collage innan träningen igår kväll. såhär blev det  :)



full size:
http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1545337

vad tycks ? (:

/annis

Johanna <3

hejhej!

nu snor jag jennys idé, men det gör nog inget ^^

Johanna-min lilla ängel


du förstår nog inte hur mkt du betyder. även om du är liten är du som en klippa att luta sig mot i stormen. du är alltid, precis som jenny där när jag är ledsen. du är alltid snäll och ställer alltid upp. när man ser dig blir man så himla glad och jag vill faktiskt säga som jenny. you are my little light in the dark. Du är en av de mycket få personerna jag behöver för att klara mig. Och även om du inte är en twilightsister så betyder så jättejätte mkt!  
I love u <333



/annis

Vill vi ha hit twilight casten? ABSOLUT!

hejhej!

Jag var inne på christinas blogg och läste ett inlägg som gjorde mig överlycklig! om ni går in på denna länk om läser vidare så blir ni nog oxå väldigt glada!
http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden

Gå sedan ner tills du kommer till: Sign the Petition by signing the application below:
och skriv in ditt namn !!!
HJÄLP OSS ATT FÅ HIT TWILIGHT CASTEN ! :D

/annis



true love...

hejhej!

idag var det dans, och vi fixade vårat intro till Supermassvie black hole.
först ska johanna och mathilda springa över scenen i full fart, efter det ska jenny och jag springa till tills vi möts sida vid sida, sen ska vi slänga oss på golvet och glida ut på . sen fortsätter det, efter alla fått göra ngt så ska vi springa runt på scenen i total kaos, och sedan börjar vi dansa. :)

Jag har gjort ett collage som jag blev ganska nöjd med.


full size: http://www.scrapblog.com/viewer/vw_full.aspx?sbid=1539370

vad tycks? kommentera gärna :)

/annis

data

hejhej!

vi har precis haft data och vi skulle skriva om ett ämne. Jag skulle ta reda på hur en mp3 spelare fungerar, men jag hittade ingenting. om det är ngn som vet ngt får ni gärna säga det, för det skulle typ vara en läxa.  Nu har vi studietid. Har inget speciellt att göra, så vi får se :)

Inget mer att säga nu, lite ondödigt inlägg, men ajja ^^

/annis




älskade systrar

Hejhej!

idag har det inte hänt så mkt. jobbade på hårt med matten och ligger väldigt långt fram :)  och allt arbete jag gjort i no:n under 08-09 är godkänt :)  så mkt mer om det ska jag inte skriva. Nu till mina älskade systrar.

jenny. jag kan inte leva utan dig. du lyser upp min dag. tack för att du hypnotiserade mig, hade du inte gjort det hade vi inte varit lika bra vänner som vi är nu. vi bråkar aldrig. allt är bara så perfekt med dig. du är en sån otroligt bra människa. du är alltid där för mig när jag gråter. du säger inget, du bara finns där, som om du förstår allt. det är så otroligt skönt. jag kan seriöst inte beskriva dig med ord. jag älskar dig mer än vad jag kan säga <3

christina.
varför bor du så långt bort? när jag är ledsen vill jag kunna prata med dig som jag gör med jenny. men jag får nöja mig med mobilen och msn. Men det spelar egentligen ingen roll. Du gör mig glad bara genom det. alla gånger jag känt mig ledsen säger du de perfekta orden och de träffar rakt i hjärtat. du är helt underbar. jag lovar att hjälpa dig, som du hjälpt mig. det betyder så otroligt mkt.  true love <3

Emma.
Jag känner nästan inte dig. Men trots det är vi iaf systrar.
Allt jag kan säga är - It's okay, Emma and I going to be great friends ;)

Ni betyder så otroligt mycket för mig. Tveka aldrig på min kärlek till er!

/annis

- romme på fredag

hejhej!

på fredag ska vi till romme :D Ska bli jättekul :)
men guud vad jag vill ha det som förra året. Det var verkligen super duper bäst! sakna 5b <3 vi lekte räddningpatrull i skogen när jag stukade foten. sanna och fredrik satnnade och byggde värsta fotstödet, medan resten åkte och hämta hjälp. Helt plötsligt sa jag: Tänk om det kommer en björn. Fredrik: Det kommer ingen björn. Jag: Men tänk om. Fredik: Men det kommer ingen björn!!!.  Efter ungefär 5 minuter sa sanna: Men tänk om det kommer en björn. fredrik: DET KOMMER INGEN BJÖRN!  haha x)  det var hur kul som helst :)

jag har inte hört ngt från christina idag, förutom ett sms. Men vi har nog loggat in på msn lite olika :P lite breaking dawn har det blivit och min berättelse går framåt :)

/annis



- Hi! Are you going to ride with us? alice cullen
- No, our bus is full. edward cullen

^^

:(

hejhej!

GRATTIS MOA!
idag när jag kom in i omklädningrummet sa jag att vi borde sjunga ja må han leva till himmlen. så det gjorde vi, resten av dagen fram till lunch rasten gick okej. men sen funkade det inte mer. Lyssnade på en låt medan jag läste christinas kommentar där under. och jag bröt ihop totalt, och jag fick jenny och johanna med mig.  -  jag saknar dig moa. <3

efter regn kommer solsken, som man säger.
Jag, Jenny, Johanna och Mathilda var här och hade det superkul.
väldigt flummigt :)
Och Johanna har klippt lugg. jättefint :D


nu ska jag nog lyssna på BD och fortsätta på min berättelse :)

/annis


Ett år sen

hejhej!

JENNY ÄR HEMMA NU :D <333

meen, imrn är det skola.  usch :(

Det var ett år sen. Ett år sen jag var hemma hos dig Moa och du fortfarande levde. din födelsedag, ditt leende den dagen. helt oförglömligt. vi körde vår jack-lek, vi åt dina och linas kakor. vi skrattade och hade det så bra. Det är så ofattbart, den 2 mars lever du. du är glad, du skrattar och är den personen alla älskar. Ditt leende lyste upp den gråa dagen.  3 april, en månad senare är du död. Livet förändrades totalt på en minut. Från glada Anna i klassrummet till panikslagna, rädda, ledsna, otröstliga Anna. Ingen kan trösta mig till 100 %. Jag kan vara glad, men ibland är det en mask.   jag vet faktiskt inte vad jag ska göra utan dig moa. Jag vet inte ...
saknaden går inte att ta sig ur. Man sitter som fängslad.
jag saknar dig mois, will always do .

/annis


Super helg

hejhej!

Jaa, ni såg mina planer igår. men det blev ingen fotboll. Jag och Lina var iaf hos Max och Moa, vi hade verkligen apkul ^^ Jag kan inte avslöja så mkt vad vi gjorde. :P men tyvärr så har jag inga bilder att bjuda på... Nu är jag hemma igen och jag ska nog skriva kapitel 3 i min berättelse. :)

vill du läsa den ?
Kommentera inlägget med din mail-adress så skickar jag den till dig :)


/annis

mall>New Moon Movie

RSS 2.0